Sofspravka
 
 

гр. СОФИЯ , бул. ХРИСТО БОТЕВ №120
Община "Сердика"; ъгъла на бул."Христо Ботев" и бул"Сливница", всички превозни средства по "Сливница" и Христо Ботев [виж на карта]

Времето

Днес (20.06.2018)

28.4°

34%

Утре (21.06.2018)

15°

26°