Денонощна клиника по дентална медицина Дентал Лабор 5 - Софсправка
Sofspravka
 
 

гр. СОФИЯ , бул. ГЕН. СКОБЕЛЕВ №39 , ет.1
Петте кьошета, ъгъла на бул. "Прага" и бул. "Скобелев".
Тролеи №1, 2, 5, 8, 9,
Трамваи№1,6,7 автобус №260. [виж на карта]

029521150
028513132

Времето

Днес (21.08.2018)

17.3°

75%

Утре (22.08.2018)

15°

29°