ЗИИУ "Стандарт" АД - Софсправка
Sofspravka
 
 

гр. БЛАГОЕВГРАД , бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ №38
Промишлена зона, срещу сервиза на "Опел". [виж на карта]

Времето

Днес (19.08.2018)

26.7°

50%

Утре (20.08.2018)

14°

28°