ИСТОК ПЛАСТ ИЗТОК ПЛАСТ - Софсправка
Sofspravka
 
 

гр. БЛАГОЕВГРАД , ул. ДЕЛВИМСКА №17
В РАЙОНА НА ЗАВОД ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ [виж на карта]

Времето

Днес (15.08.2018)

29.5°

40%

Утре (16.08.2018)

15°

29°