Sofspravka
 
 

гр. АПРИЛЦИ
ДИРЕКТНИ АВТОБУСИ СОФИЯ АПРИЛЦИ РАБОТЯТ НОН СТОП{Комплекс: ОСТРЕЦ} [виж на карта]

Времето

Днес (19.01.2018)

-0.9°

61%

Утре (20.01.2018)

-3°