Sofspravka
 
 

гр. БОТЕВГРАД
ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА МИКРОЕЛЕКТРОНИКА ЕАД [виж на карта]

Времето

Днес (24.01.2019)

8.9°

74%

Утре (25.01.2019)

-2°