Sofspravka
 
 
300x250

гр. СОФИЯ , бул. ХРИСТО БОТЕВ №154
Площад - Централна гара. Всички превозни средства посока Централна гара. [виж на карта]

Времето

Днес (20.09.2017)

19.8°

51%

Утре (21.09.2017)

19°