Sofspravka
 
 

гр. ПЛЕВЕН , ул. ГЕОРГИ КОЧЕВ №6
В сградата на Военна болница ,тролей №5 и 8 [виж на карта]

064805700
0885502656

Времето

Днес (25.05.2018)

16.7°

69%

Утре (26.05.2018)

13°

25°